Virtuelle frihed

Hvor ofte vil du være friere? Lever i Amerika, er vi givet mere frihed end i nogen anden del af verden. Vi kan gå hvor som helst, vi ønsker uden at spørge om lov af vores regering. Vi kan afholde eventuelle job, vi ønsker for alle, der vil leje os, så længe det er lovligt selvfølgelig. Vi kan gifte sig eller cohabitate med nogen vi vil – uanset køn. Vi kan starte og drive virksomheder. Vores frihed er en af de mest eftertragtede rettigheder vi har som amerikanerne. Men vi binde os til kontorer og skriveborde og byer og skoler og så videre. Hvorfor? Hvorfor ikke nyde mere frihed? Hvorfor være bundet til alle disse ting hvis du ikke behøver at være? Hvorfor ønsker; Hvorfor ikke?

Næsten 14 år siden, Jim, min nu mand og forretningspartner og jeg blev gift i den smukke lille bjerg by af Ouray (udtales du-ray) i Colorado. Jeg havde set byen og faldet i kærlighed med det da jeg var teenager og jeg en eller anden måde overtalte ham til at blive gift der, site usete. Nå, faldt han i kærlighed med byen også. Siden dag 14 år siden, har det været vores drøm at leve i Ouray. Vi kunne ikke gøre det i mange år. Vi var bundet til typisk corporate job, skriveborde, jord linje telefoner, en virksomhed, der på tidspunktet ikke var mobil, og alle de andre ting vi amerikanerne binde os til. Det var bare ikke muligt.

Sidste år, mens ferie i Ouray, var det næsten ubærligt for os til at forlade. Vores virksomhed blev mobile (jeg får at der i et minut) så vores største problem med at gøre en cross country flytte som vi foreslår var skole for vores datter, der ville ind i 6klassetrin, der falder.

Vi begyndte at undersøge Hjemmeundervisning og eventuelle andre muligheder, vi kunne finde. Vi fandt en online (virtuelle) folkeskolen, mellemskole, og gymnasiet kaldet Christa McAuliffe Academy vi tilmeldt vores datter og begyndte at lave planer om at flytte til Colorado.

Så ud over vores forretning at være “virtuelle” vores datters skole er virtuelle så godt. Heck, er vi et helt virtuelt familie! Vi kunne arbejde og skole fra Timbuktu, hvis vi ville, hvis de havde internetforbindelse der selvfølgelig.

Tilbage til vores forretning at være virtuelle. Hvad mange af jer kan ikke ved er, at holdet skal du dobbeltklikke på er 100%, rent, helt, og unægtelig virtuelle. Virksomheden har men to medarbejdere-mig og min mand og vi begge arbejder ud fra kontorer beliggende i vores hjem. Fordi vi begge taler så meget og så højt, ja, vi har separate kontorer eller jeg er bange for vil vi kvæle hinanden! Med hensyn til vores “core personale” som vi henviser til dem, er de placeret over hele landet og arbejde fra deres hjem kontorer. De er ansat – ikke medarbejdere og de arbejde på steder som Florida, Missouri, Californien, Idaho, Wisconsin, Michigan, New York, Pennsylvania, Ohio, Arizona, og mange andre stater. Så rigtigt, hvad vi prædiker som en virtuel bemanding agentur, vi er 100% virtuelle.

For at lette den virtuelle atmosfære og den virtuelle arbejdsmiljø, vi udnytte virtuelle telefonsystemer, virtuelle fax systemer, online regnskabsprogrammer, online CRM-programmer, og er stærkt afhængige af e-mail, instant messenger og telefon til at kommunikere og fortsætte vores daglige forretning. Editor’s note: Hvis du ønsker flere oplysninger om komponenterne Team Dobbeltklik på bruger til at lette deres virtuelle kontor, såsom fax og telefon systemer, tjek gayles artikel indstilling op din virtuelle kontor på

Så hvad alt dette virtuelle ting betyder er at vi meget nemt kan gå til konferencer og arbejde, mens vi er væk – forudsat vi har forbindelse til internettet. Da vi var i færd med at flytte, vi holdt kontakten ved at stoppe undervejs for at tjekke e-mail og selvfølgelig vi talte med vores personale via mobiltelefon regelmæssigt. Vi kan nemt ferie de fleste helst vi gerne (selvom vi tendens til ikke at, fordi vi nyder vores arbejde), igen fordi vi kan forbinde når som helst via internettet og telefon!

De virtuelle aspekter af vores liv så befriende og så befri fordi vi bogstaveligt talt kan afhente og gå hvor som helst, når som helst vi vil uden at bekymre sig om telefoner gå ubesvaret, om der vil åbne kontoret, der vil gøre dette og som vil gøre det. Vores virtuelle-ness også lavet vores flytning fra Wisconsin til Colorado en brise!

Hvis du er på alle tøvende over for at gøre din virksomhed “virtuelle”, eller arbejder næsten, en af vores centrale medarbejdere, virtual assistenter eller klienter ville være glade for at fortælle dig hvor stor og hvor frigøre det er. Derudover vores core personale er mere end glade for at hjælpe dig tage skridt til at gøre det ske og vise dig i tovene. Jeg vil opfordre alle til at begynde at nyde den ekstra frihed du fortjener som en amerikansk og arbejde næsten!

9 Replies to “Virtuelle frihed”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.