Sådan kommunikerer du med en pige, du kun vil være venner med

Når du har besluttet at få en ven med fordele, er det tid til at sætte grænser og etablere forventninger. I kan tale om de forventninger, I har til hinanden, såsom sleepovers og cuddling. Men du bør ikke gå for langt, fordi det kan ende med at ødelægge dit forhold til en nær ven. Fortsæt med at læse for tip til, hvordan du kommunikerer med en pige, du kun vil være venner med. Det kan overraske dig at vide, at du endda kan finde en ven med fordele, der har lignende interesser.

Undgå at ødelægge forholdet til nære venner

Hvis du overvejer at date nogen, du kender, men ikke vil risikere at skade et nært venskab, bør du undgå at lede efter en ven med fordele. Selvom det kan virke fristende at søge en ven med fordele med håb om at få dem tilbage, er det en dårlig idé. I stedet skal du kigge efter en bolleven tilstødende person til dato. Du bør også undgå at forfølge sex med din GBBO Girl, som allerede er en del af dit følelsesmæssige støttesystem.

Når du leder efter en ven med fordele, skal du huske på, at denne type forhold i sidste ende vil komme til en ende. Enten vil en af jer flytte ud eller starte et forhold til en anden, eller den anden person vil beslutte, at nok er nok og afslutte dit venskab med fordele. I sådanne tilfælde kan det være akavet for den person, der var vennen med fordele, at opdage bruddet.

Kommuniker med en pige, du kun vil have en ven med fordele

Du kan føle, at forholdet til din ven med fordele ikke er alvorligt. Faktisk kan det være det modsatte. Hun kan nyde at tale med dig i telefonen og værdsætte den tid, du bruger sammen. Men hun kan stadig have følelser for dig, og hvis du vil forfølge hende videre, skal du lære at kommunikere med hende korrekt. Nedenfor er nogle tip, der hjælper dig med at komme sammen med din ven med fordele.

Introducer ikke forholdet til din vennegruppe. Det er ikke klogt at indlede fysisk intimitet, før I begge har været kærester i nogen tid. Forkæl dig heller ikke med fantasifulde planer, mens du stadig er venner med hende. Det kan kun ende med at såre hendes følelser og spilde din tid. Lav ikke planer med din ven, medmindre du er sikker på, at du kan få det til at fungere.

Undgå at komme ind i et monogamt forhold

Venner med fordele (FWB) forhold er ikke så alvorlige som et monogamt forhold. Folk, der er i et FWB-forhold, søger ikke at forpligte sig til nogen. Selvom de er gode venner, er du ikke i dette forhold for at blive følelsesmæssigt involveret i en partner. Et FWB-forhold kan være både gavnligt og skadeligt. For eksempel giver din ven dig måske ikke så meget følelsesmæssig støtte, som en partner ville. Hvis det er tilfældet, vil du måske gå videre til nogen, der vil give dig den støtte.

En ven med fordele er en god mulighed, hvis du er bekymret for at være i et monogamt forhold. Disse forhold kan være udfordrende, men fordelene er det værd. Selvom de kan virke sjovere end et monogamt forhold, kan de også være udfordrende for et forhold at overleve. Heldigvis kan en ven med fordele også være en god mulighed for et kortvarigt forhold.