Sådan får du næsten ubegrænset gratis lydbøger, lovligt!

En god fortælling kan være den bedste måde at fordrive tiden, især under en lang køretur. Gennemse filmappen, og overfør køb, så alt købt indhold kan flyttes til den nye enhed. I modsætning til de andre underlige teknologiske dimser og slips, du måtte have givet i fortiden, vil denne lydfil ikke samle støv i familie skabe eller papkasser i garager. Ud over lydbøger giver LearnOutLoud adgang til noget af det bedste lyd- og videolæringsindhold på nettet, herunder kurser, dokumentarfilm, foredrag, interviews og taler. Malcolm Gladwell er den ultimative kult nørd helten, der allerede har en populær video foredrag op på TED om spaghetti sauce.

Det er ikke ualmindeligt for læserne at se verden i et helt andet lys efter at have oplevet en Malcolm Gladwell stykke. 1. The Outliers: Historier om succes af Malcolm Gladwell. Og bedst af alt, lydbøger – især hvis downloades direkte på din computer – kræver nul emballage og nul vedligeholdelse. Kom på tværs af en masse klar-til-download lydbøger fra internettet, og den førende mulighed, du kan muligvis ærligt shoppe rundt til en lyde type på den bedste e-nyhedsbrev kan meget vel være en web-baseret boghandel. Dette program giver dig også mulighed for at bruge bogmærker, og det er at huske det stykke, du standsede din bog. Du kan bruge kreditter til at give lydbøger som gaver. Noget, der ville fange din opmærksomhed og samtidig give dig en historie, du aldrig har hørt før?

Hvis du bruger app download Libby snarere end Overdrive, de er lavet af det samme selskab, gratis lydbog (www.lydbogreolen.dk) men Libby er meget mere brugervenlig. Når libby er installeret, skal du parre Libby med din Sonos-app og gøre dig klar til at læne dig tilbage, slappe af og slå den lange læsende alle ivrige læsere, som alle ivrige læsere vides at have. Hvis du er på et tab for, hvad de skal få for din far denne Fars dag, få ham en lydbog. Libby, en app, der opretter forbindelse til lokale biblioteker, giver dig mulighed for at tjekke ebøger, magasiner, tegneserier og lydbøger, og det gør det endnu nemmere at få de bøger, du ønsker. Tjek nogle af de sundhedsmæssige fordele ved at lege med malebøger for voksne.

Dette er især tilfældet for virksomheder, der giver bøgerne ud gratis. Kom til at tænke på det, hvis jagt og fiskeri er helt ude af spørgsmålet, lytte til en lydbog sammen bare kunne være en sjov far-bonding aktivitet for den kommende søndag. Hvad vil de tænke? I stedet tror jeg, jeg har lige fået en engangs freebie og blev bedt om at tilmelde dig en 30-dages prøveversion eller et fuldt abonnement. Nå, først og fremmest, de kræver mindre tid og kræfter end rent faktisk at læse en bog. 2. Gennemgå lydguide leje planer på de vigtigste på web musik bog udlejningsselskaber og opdage det korrekte program, der opfylder dine forventninger.