Købe en bolig 101

Uanset om det er første gang, du køber en bolig eller ej, bør du sætte dig selv med hele mortgage proces. Talrige realkreditinstitutterne vil hjælpe dig i processen med at erhverve en præ-kvalificeret og pre-godkendt hjem køber ansøgning. Selvfølgelig, vil din mortgage kvalifikationer kræves af din agent at styrke din deal i at finde og købe en bolig.
Her er nogle ting at overveje, når de køber et hjem.
-Penge
Før du køber et hjem, overveje din finansielle status. Tjek din kredit situation ved at få fat i din seneste kredit rapport på kredit center. Du bør vide præcis hvor mange penge du har og hvor meget du har råd til at bruge på et hjem.
-Tid
Forvent ikke at finde et godt hjem i morgen, hvis du har kun begyndt din søgning i dag. Købe et hjem er som arbejder på et skoleprojekt. Det kræver rigelig tid. Hvis du tror, du har indsamlet nok oplysninger og ressourcer inden for din tidsplan, så må det være sådan.
-Den rigtige Agent
Hvis du tror på komfort og belønninger for at købe en bolig, skal du stole på den agent, der vil gøre arbejdet for dig. At finde en pålidelig agent skal du kigge på mange informationskilder til at bestemme “der repræsenterer hvad”. Det er altid bedst at sammenligne erfaringer, baggrunde og henvisninger af hæderlige mennesker.
-Behov vs ønsker
Hvorfor forvirre selv mellem behov og ønsker, når du kan have både? Ved indsamling af oplysninger i at købe et hjem, tage hensyn til de forskellige typer af huse tilgængelige og beslutte, hvad du ønsker fra hvad der tilbydes.
-Ordet forvirring
Overflødigt at sige, når du køber et hjem bør du sætte dig selv med de vilkår og ord, der anvendes under beskæftiger sig og forhandle med din agent og entreprenør. Prøv også at opbevare en liste over de spørgsmål du har, der har brug for yderligere afklaring.
-Cue Cards
Du ønsker ikke at glemme selv en enkelt detalje om hjemmet du har valgt, lige? Hvorfor ikke holde lidt Stikordskort hvor den ‘plus & minus’ på hver hjem eller ejendom du har set er opført og indspillet.
-Point og Plus
Lær at forhandle og få de bedste mulige tilbud.
-Tryghed og sikkerhed
Vær sikker på at få homeowner’s forsikring. Det kan synes som en levetid regning, men det får du fortsatte besparelser i det lange løb.
-Afsluttende Check
Gøre en afsluttende inspektion eller gennemgang af huset før afvikling og før kontrakten er behandlet.
Overvej de ovenstående punkter, så hjælpsom faktorer, når du beslutter dig for at købe en bolig. Planlægge og undgå de almindelige fejl, der mest boligkøbere gør.

8 Replies to “Købe en bolig 101”

  1. I simply wished to thank you very much yet again. I do not know what I would have worked on without those ways shown by you relating to this topic. This was the troublesome situation in my view, nevertheless witnessing your well-written way you treated the issue took me to weep with joy. Now i am thankful for your work as well as wish you recognize what an amazing job your are undertaking training the rest with the aid of your websites. Probably you haven’t met any of us.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.