Hvordan kopierer HBO tidsplan kan styrke din virksomhed

Jeg taler ikke om udstationering HBO tidsplanen på din hjemmeside eller sende en Xeroxed kopi rundt til alle dine kunder. Når HBO kom på scenen de var innovative, friske, og villige til at gøre ting andre mennesker var ikke.

Før HBO (“Home Box Office”) kom ud i 1985, om den eneste måde at se en film var at gå i teatret, bede at en af store net ville vise en du ønskede at se, eller se en du allerede havde. Med kabel-tv-teknologi blomstrer, og amerikanske adgang til kabelnet vokser, blev dette nye, edgy kabel movie selskab en øjeblikkelig succes.

Hvad med HBO planlægge gjorde dem anderledes? De indså, at folk var villige til at betale for fjernsyn, hvis det gennemføres, hvad de var interesseret i, og HBO gav dem præcis, hvad de ville. Det faktum, at ingen på tidspunktet tilbyder reklamefri film på kabel ikke afskrække dem fra at gøre det og gøre det godt. På grund af deres dokumenterede track record som succesfulde innovatorer, kan vi se til HBO for vellykket forretningsprincipper, der kan hjælpe vores egen hjem virksomhed vokse og få succes. Hvis du overvejer at starte et hjem virksomhed, men har ikke gjort det endnu, nøje overveje principperne i denne artikel, før du foretager dit næste træk.

For at få succes i erhvervslivet nødt du til at gøre mindst én af tre ting:

Tilbyde forbrugerne noget, som ingen andre har at tilbyde

Tilbyde forbrugerne noget med en højere kvalitet end andre

Tilbyde forbrugerne noget til en lavere pris end andre

Et unikt produkt

Vi har allerede drøftet den omstændighed, at HBO skrev bogen om betalt abonnement filmkanaler. Hvad er dit hjem virksomhed tilbyder? Er det anderledes fra hvad andre mennesker er sælger? Hvis ikke, holde læse artiklen. Hvis du har noget unikt at tilbyde, hvor godt du så i øjeblikket forstærker forskellene dit produkt har fra andre lignende produkter? Hvis din baseball hat design er revolutionerende, fortælle mig hvorfor – eller jeg kunne bare antage at det er en baseball hat som resten.

Mange virksomheder er dannet efter en ekspert på et bestemt produkt eller en serviceindustri tager hvad hun kender og bygger på der. De forbedre kvaliteten af hvad tilbydes allerede og opbygge en succesrig forretning omkring dette. HBO tidsplan har hele tiden tilføjet nye film, original programmering og sportsbegivenheder for at opretholde deres holdning som den højeste kvalitet abonnement kabelkanal til rådighed. Hvis din virksomhed er bygget op omkring en forbedring på et andet produkt, ikke får komfortable! Investere tid og penge i konstant forbedring af dit produkt eller en proces for at sikre dine konkurrenter ikke hamle op med dig.

Endelig, sælger et produkt for mindre end prisen på som din konkurrent tilbyder det ikke behøver at betyde du nødt til at skære i din fortjeneste. Nøglen til succes i priskrige er at minimere dine omkostninger, hvilket maksimerer din fortjeneste. Online banker er købedygtig pristilbud væsentligt højere renter på lagring konti og cd’er, fordi de ikke behøver at beskæftige så stort et personale, som gør en traditionel bank. De skære generalomkostninger og passere besparelser på os, forbrugerne. Se nærmere på den måde, du køber og flytte de produkter du sælger. Er der et sted du kan spare? Er der noget du kunne downsize eller Skift for at strømline din virksomhed og sænke dine faste omkostninger? Nogle gange kan en hjemmeside med et grundigt skriftlig FAQ side spare dig fra at skulle besvare timer af kundernes spørgsmål over telefonen.

Er alle dine æg i én kurv?

En succesfuld virksomhed forsøger normalt at opbygge deres forretningsmodel omkring en blanding af to eller alle disse indstillinger. Du kan have et bedre produkt og gøre OK sælger det til en meget højere pris end dine konkurrenter, men du vil virkelig excel-hvis du er i stand til at reducere omkostningerne og udvide din fortjeneste. Gør forskningen og finde ud af, hvad de bedste pris/kvalitet niveauer er for din virksomhed. HBO tidsplan har udviklet sig gennem årene som smag og ønsker af deres forbrugere har ændret. Hele tiden vurdere hvem din målgruppe er og justere din forretningsplan til at kompensere for eventuelle ændringer.

7 Replies to “Hvordan kopierer HBO tidsplan kan styrke din virksomhed”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.