De bedste dating apps til sex

Selvom der er mange datingapps på markedet, er kun få specielt designet til sex. Feeld er en etisk gratis sex app, der giver monogame par mulighed for at mødes med partnere, der er interesserede i at have sex. Dens mission er at skabe sikre rum for par til at kommunikere. Sex Messenger og andre datingapps er anonyme instant messaging-platforme, der giver mulighed for nøgenhandel eller sexting.

AdultFriendFinder

AdultFriendFinder adskiller sig fra traditionelle datingapps. Det har et højt forhold mellem enlige mænd og enlige kvinder samt mænd til kvinder. Du kan nemt finde et match med dets mangfoldige medlemskab. AdultFriendFinder er aktiv, som du kan se. Det er værd at undersøge, om du leder efter sexpartnere.

Fyrsvamp

Nylig forskning viste, at Tinder-brugere kun havde et eller to seksuelle møder. De fleste af dem, der havde sex, ønskede ikke at være i et langvarigt forhold. Resultaterne kan tyde på, at der er flere engangsknald blandt aldersgruppen datingapp. Undersøgelsens forfattere insisterer på, at der ikke er nogen moralsk panik på trods af denne uoverensstemmelse.

Bumble

Tinder er en populær datingapp, men Bumble tilbyder mere. Bumble er kendt for sin mere klassiske side såvel som sexede kampe. Folk er ofte omgivet af progressive mennesker, der har højsindede idealer. Det forhindrer også brugere i at blive matchet med havkat, som det er tilfældet på andre datingapps. Hvad kan Bumble gøre for en mere kønsinkluderende datingoplevelse?

99Stænder

99Flavors er en god mulighed, hvis du leder efter en app, der matcher dine sexpræferencer. Matchmaking bruger flere kriterier til at finde kompatible matches. Du kan endda tage personligheds- og renhedstest på webstedet for at sikre, at du møder den rigtige person. Dette websted er især nyttigt for par, fordi det giver dig mulighed for at finde folk, der deler dine interesser.

Happn

Happn er mere intim end andre datingapps. Kun de mennesker, du er interesseret i, kan kontaktes. Appen matcher dig med personer, som du passerer hver dag. Dette gør det lettere at finde den rigtige person til dig. Appen giver dig også mulighed for at sende og få lydklip op til 60 sekunder. For nylig blev appen udvidet til Indien. Før du downloader appen, skal du sørge for at forstå dens fordele og ulemper.

Feter

Feter er en app, der giver dig mulighed for at finde sexede partnere. Feter er en datingapp, der adskiller sig fra de fleste. Det vælger brugere baseret på deres interesser og geografiske placering, snarere end tilfældigt at vælge kampe. Selvom du muligvis ikke kan møde så mange potentielle partnere gennem denne app, har du masser af muligheder for at møde ‘kampe’, hvis du er villig til at bruge lidt tid på at udforske dens funktioner.