Billige ideer til køkkenombygning

Du kan tilføje stil og elegance til dit køkken ved at erstatte forældet belysning med energieffektive lysdioder. Selvom de er dyre, kan LED-lys spare dig for en masse energi og vare i meget lang tid. Hvis du ønsker at skære ned på dine energiomkostninger, kan du DIY installere dem. En anden billig mulighed for køkkenombygning er at tilføje en køkkenø. Køkkenøer kan laves af rustikke borde med slagterblokke. Dette er blot et par andre måder at gøre dit køkken lysere på uden at bruge meget.

Du kan også vælge at installere luksus vinylfliser, der ligner sten eller keramik, men er langt billigere. Denne flise er ikke så attraktiv som den ser ud. Det kræver fugning og har ofte skråninger i kanterne få finansiering til dit nye køkken. Luksus vinylfliser er dyrere, men de har et luksuriøst udseende. At vælge den rigtige type vil øge dit køkkens værdi. Vælg en stil, der passer til dine skabe og apparater. Det skal have samme farve, stil og form som dit kabinet.

Spånplader er en god mulighed for dem, der leder efter overkommelige køkkenskabe. Spånplade, et sammensat træprodukt, er lavet af savværksspåner og flis. Produkterne blandes derefter med et passende bindemiddel. Dette materiale vil ikke kæde under temperaturændringer. Spånplader er modtagelige for vandskader og kan svulme op, hvis de udsættes for fugt. Spånpladeskabe kan være meget overkommelige, så du kan overveje at købe dem, hvis du har budgettet.

Granit er stadig det bedste valg til bordplade design, men det er også det dyreste. Hvis du er villig til at bruge lidt tid på at lede efter billige køkkenbordplader, er det muligt stadig at finde fremragende tællere til en rimelig pris. Du kan finde mere almindelige eller flisede bordplader, afhængigt af hvilket mærke du vælger. Fliser og laminat er gode alternativer til natursten. De er også nemme at vedligeholde og rengøre.

Sort granit er et glimrende valg, da det er billigere end marmor. Nicole Hollis, en designer fra San Francisco, valgte denne sten til sit køkken i A Masculine midcentury revival. SIMO Design brugte det til et moderne LA-køkken. Corian er en anden mulighed for budgetprojekter. Lauren Rubin, en arkitekt fra New York, brugte Corian til at bygge sit egetræskøkken. Corian er holdbar, men skal olieres hvert andet år.

Et termometer til flere anvendelser kan tilføje farve til et ellers kedeligt køkken. Et digitalt termometer, der øjeblikkeligt kan aflæse temperaturen på en bøf eller slik med en sonde i rustfrit stål, er i stand til at aflæse det på så lidt som tre til fem sekunder. Mikrofiberklude holder dit køkken rent og ryddeligt. Disse klæder er halvdelen af prisen på dyre. Du kan også købe nye køkkenredskaber og få dit køkken til at se mere moderigtigt ud.