2 tips til valg af den rigtige seng

Søvn er noget af det vigtigste, når du skal have din hverdag til at fungere. For lidt søvn betyder, at du bliver irritabel, og du får sværere ved at bevare overblikket over alle de ting, du skal nå. Både på arbejde og derhjemme. Derfor gør du dig selv en kæmpe tjeneste, når du sikrer dig, at du sover godt. Det gør du bedst ved at finde en seng, der er alt det, du har brug for. Du kan finde pengene til en ny seng gennem et kviklån. Nogle gange er det bedst at vælge en helt ny seng som fx en elevationsseng for at sikre dig den behageligste nattesøvn. Andre gange kan du få forbedret din nattesøvn ved bare at vælge en bedre topmadras.

Fald rigtigt på plads i din elevationsseng

Du kender sikkert følelsen af, at du bruger for lang tid på at falde til ro. Du ligger og vender og drejer dig, og du bliver bare endnu mere vågen imens. Så når du endelig finder den rigtige måde at ligge på, er du mere vågen, end da du lagde dig. En elevationsseng gør det noget nemmere at finde den rigtige position, fordi du kan indstille den fra en fjernbetjening. Du kan både hæve benene og overkroppen. Det gør det også nemmere at ligge behageligt, når du læser lidt, inden du falder til.

Hvis du er gravid, er elevationssengen rigtig god til at undslippe nogle af de smerter, der kan være i leddene. Det er nemlig tit en rigtig god måde at få benene og overkroppen lidt op, når du skal sove – og det kan lindre mange af de smerter, der kan føre med graviditeten.

Topmadrassen tager dig til drømmeland

Hvis du ikke ligger godt i din seng, kan du gøre meget ved at vælge den rigtige topmadras. Der er rigtig mange forskellige præferencer, når det kommer til, hvordan du bedst falder i søvn. Det kan være, du hellere vil ligge blødere eller hårdere i sengen. Topmadrassen er en nem og billig måde at regulere det på, hvis du ikke vil købe en helt ny seng.