10 flere måder at tjene penge med din digitalkameraer

1. pet fotos – annoncere en Pet fotografering virksomhed hvor man fotografere kæledyr med deres ejere. De fleste ejere ikke vil kæmpe for at tage et fotografi med deres pet af sig selv. Du kan være den, der gør det let på dem. Ikke alene kan du oplade for tjenesten og din tid, men du kan tilbyde fotografiet i det digitale form eller som et udskrift, som du kan sende til dem senere – enten lavet af dit eget fotoprinter eller et foto forarbejdning tjeneste.
2. fiskeri konkurrencer – være omkring slutningen af et fiskeri contest at tage fotografier af de deltagere, der ikke engang tænke på at bringe et kamera. De fleste fiskere er mere bekymrede over fiskeri end transporterer kameraer, og de fleste fiskeren ønsker også et billede af deres stringer fuld af fisk eller den store, they gonna have monteret.
3. parader – være i stand til at få store billeder af folk og flåd i paraden og sælge udskrifter tilbage til enkeltpersoner eller deres familiemedlemmer. De folk, der deltager i parader er ofte måde at travlt til at tage billeder før eller efter, så en person, der fanger dem i aktion kan virkelig gøre dem en tjeneste- og en rentabel service.
4. vartegn og turist fotograf – hvis der er en berømt vartegn i dit område tilbyde din fotografering tjenester til turister, der ønsker deres foto taget foran den. Selvom turisterne medbringer et kamera og få en anden til at tage deres billede, ofte kameraet ikke vil være vil ikke digitalt med et display, så det betyder, at turister vide hvordan billedet viser sig indtil de er længst forbi. Med dit digitale kamera, bør du være i stand til at vise dem, det er et godt billede.
5. gradueringer – børnehaveklasse, high school eller college gradueringer tilbyder snesevis hvis ikke hundredvis af muligheder for at fange et vigtigt øjeblik i nogens liv. Hvis familiemedlemmer til studenten er ikke placeret i så god en placering eller ikke har så god et kamera som dig selv – har du endnu større mulighed for at få de skud, de ikke kunne.
6. ferie familie postkort – tilbyde dine ydelser til familier, der ønsker deres billede taget og sat på et postkort, som de kan sende til deres familie og venner. Ved hjælp af din digitale kamera kan du ikke kun få foto-postkort gennem online foto-processorer, men du kan gøre prints tilgængelige i din online galleri og har kunder henvise deres udvidede venner og familie der for at købe en større print, hvis de ønske om det.
7. foto nyhed poster – tage fotografier af folk, der ønsker billeder af sig selv af deres elskede dem, præget på kaffekrus, musemåtter, nøgleringe, t-shirts og andre elementer. Normalt kan du finde leverandører af sådanne foto-transfer merchandise og udstyr i business mulighed forretningspublikationer, såsom “Mind Your Business 101: Hvordan til Vælg & starte din egen virksomhed”
8. brugte bil fotos – træne en ordning at tage øjebliksbilleder af biler for brugte bilforhandlere, der ikke har fotografier af deres aktuelle lagerbeholdning. Hvis nogen af Bilforhandlere ikke har hjemmesider, der har behøver fotografier du kunne, give en ekstra service ved at lære at gøre og vedligeholde en hjemmeside af deres lager.
9. salgsfremmende slideshow produktion – at tage digitale billeder af en konvention, kirke, business, college campus eller andre promotable placering – du kan oprette en digital lysbilledshow på Video CD eller DVD for dine kunder at fremme deres virksomhed, organisation eller begivenhed.
10. nyfødte fotoservice – forældre til nyfødte er nogle af de travleste mennesker i verden. Annoncere dine tjenester på grundlag af rådighedsvagter, så du kan tage uformelle snapshots til den voksende familie enten før de forlader hospitalet, eller når de kommer hjem. På denne måde både forældre og for børn kan være i flere af de billeder alle sammen, og forældrene har en mindre ting at prøve og finde ud af.

8 Replies to “10 flere måder at tjene penge med din digitalkameraer”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.